Українка виготовляє унікальну косметику з природних інгредієнтів

Катерина Гіріна минулого року почала виготовляти косметику з натуральних компонентів. Жінка отримала грант і почала робити креми та шампуні з натуральних інгредієнтів на замовлення, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Бізнес-Схід”.

Катерина Гіріна мешкає у селі Покровське, що у Мангушському районі. Захоплення знайшла випадково, коли шукала для себе бальзам для губ. Не знайшовши потрібного, вирішила приготувати сама.

“В інтернеті я знайшла відео, переглянула, купила необхідні компоненти, з першого разу у мене вийшло те, що я хотіла”,

— розповіла Катерина Гіріна.

Вигідний бізнес: футболіст в Україні заробляє на екзотичних сирах (відео)

Свою косметику спочатку тестувала на собі та рідних – підбирала рецептуру: для приготування використовувала бджолиний віск, нерафіновану олію та натуральні консерванти. Аби почати займатися натуральною косметикою більш професійно пройшла он-лайн курси.

Необхідне обладнання для виготовлення косметики жінка отримала завдяки гранту від Міжнародної організації з міграції. Тепер жінка працює з холодильником, блендером та водяною банею.

Перехожі в шоці: незвичні для міста тварини “освоювали” Вінницю (ФОТО)

Катерина готує косметику з українських та французьких інгредієнтів. Каже, що особливою популярністю у неї користуються креми від зморшок, також є зволожуючі, для проблемної шкіри. Одна з останніх новинок – твердий шампунь.

“Це дуже зручно  шампунь у вигляді твердого шматочка. Він корисний для волосся, адже у рідкому шампуні є багато компонентів, які сильно знежирюють шкіру голови, а це погано. Твердий шампунь не містить цих складових”,

— поділилася Катерина.


Готує косметику жінка лише з натуральних компонентів: ефірних олій та природних консервантів.

“У нашому житті багато хімії, хочу, аби жінки користувалися натуральною косметикою, були красивими. Мене надихає справа, яку я роблю, і краєвид за вікном – я живу у селі, за вікном – поля, цей краєвид дає натхнення”,

— пояснює підприємниця.

Сьогодні Катерина Гіріна вже замислюється над тим, щоб отримати сертифікати на свою продукцію. Так коло клієнтів стане значно ширше та й з’являться нові ринки збуту.

Фермери роздягнулися аби показати, що село це сексуально (фото 18+)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: