Українські фермери першими виростили органічні кубічні кавуни

В усьому світі кубічний кавун рахується лише сувеніром. Адже зазвичай вони залишаються не стиглими. Українцям першим вдалося виростити кубічний кавун не лише смачним, а ще й органічним, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “SEEDS”.

“Основним завданням було виростити не просто кубічний кавун, а органічний кубічний кавун. І що б він був стиглим всередині. 90% кубічних кавунів у світі – вони не стиглі. Це просто як сувенір. А ми хочемо, що б цей сувенір його можна було ще й їсти.

Вигідний бізнес: в Україні заробляють мільйони на спаржі

Росіяни і китайці пішли в хитрість: вони купують насіння жовтого кавуна. Тому коли ви його розрізаєте, вам здається, що він, напевно, стиглий, оскільки він жовтий. Насправді його не зовсім можна”,

— розповів Роман Дяжук, власник і директор компанії “Дунайський Аграрій”.

Вигідний бізнес: в Україні заробляють на фіалках (фото)

Фермер вважає, що досвід вирощування подібних кавунів залучить людей до краси, а громадськість України – до органіки.

Роман вважає, що в органіці важливий кожен нюанс, зокрема упаковування та маркування кожного товару, а це коштує величезних грошей.

Кількість конопляних підприємств в Україні збільшилася вдесятеро

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: