Українські фермери першими виростили органічні кубічні кавуни
В усьому світі кубічний кавун рахується лише сувеніром. Адже зазвичай вони залишаються не стиглими. Українцям першим вдалося виростити кубічний кавун не лише смачним, а ще й органічним, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “SEEDS”.
“Основним завданням було виростити не просто кубічний кавун, а органічний кубічний кавун. І що б він був стиглим всередині. 90% кубічних кавунів у світі – вони не стиглі. Це просто як сувенір. А ми хочемо, що б цей сувенір його можна було ще й їсти.
Росіяни і китайці пішли в хитрість: вони купують насіння жовтого кавуна. Тому коли ви його розрізаєте, вам здається, що він, напевно, стиглий, оскільки він жовтий. Насправді його не зовсім можна”,
— розповів Роман Дяжук, власник і директор компанії “Дунайський Аграрій”.
Фермер вважає, що досвід вирощування подібних кавунів залучить людей до краси, а громадськість України – до органіки.
Роман вважає, що в органіці важливий кожен нюанс, зокрема упаковування та маркування кожного товару, а це коштує величезних грошей.
Кількість конопляних підприємств в Україні збільшилася вдесятеро
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: