Українських аграріїв попереджають про погіршення погодніх умов

Упродовж тижня на жителів України очікують складні погодні умови. Погода буде хмарною, вітряною та зі значними опадами у вигляді суміші снігу з дощем. Повідомляють фахівці сервісу Метео Фарм.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Найбільша кількість опадів очікується 29-го листопада, а також упродовж 4 та 5-го грудня. Найбільше потерпатиме Закарпатська обл., де очікуються снігові замети. 

Коментар:Передбачається сильний поривчастий вітер південного, західного, південно-західного напрямку, середня швидкість досягатиме 4–13 м/с. Потужні вітри принесуть значну кількість опадів у вигляді дощу та снігу“, — розповіли синоптики. 

Нестійким буде й температурний режим, адже 29-го листопада очікуються аномально високі температури, але з 30-го числа зайде холодний атмосферний фронт та розпочнеться значне похолодання. В північних, східних та центральних областях протягом тижня нічні температури коливатимуться від -4 до +8°С, денні температури досягнуть позначки 0…+13°С, на Півдні — вночі -2…+11°С, а вдень стовпчик термометру підніметься до +2…+15°С. На Заході найпрохолодніше, вночі -6…+5°С, денна температура повітря складе -1…+9°С. Мінімальна температура ґрунту коливатимуться від -2 до +8°С.   

Джерело

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: