В Японії розробили новий вид штучного м’яса: в чому його особливість

Днями японська компанія Muji представила нову лінійку псевдом’яса на основі соєвих бобів. Зокрема, споживачам пропонують котлети для бургерів, фрикадельки з соусом, фарш і слайси зі штучного м’яса.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Рослинний замінник тваринного білка від компанії Muji відрізняється від аналогів на ринку тим, що продукти продаються вже готовими до споживання. До того ж це псевдом’ясо не потребує охолодження і регідратації, а також може зберігатися без холодильника. Вартість однієї упаковки невисока, порівняно з іншими аналогами – 2,75 долара США.

Продажі стартують наступного місяця. Спочатку продукція буде доступною лише в Японії.

Компанія Muji звертає увагу покупців не на подібність продукції до справжнього м’яса, а на характеристики, за якими натуральне м’ясо програє штучному.

Зокрема термін зберігання продуктів від японського виробника значно більший, ніж у тварини білка. Смак і текстура фрикадельок та котлет ідентичні характеристикам натурального м’яса, відзначають представники компанії.

Нова лінійка продуктів Muji буде доступна в роздрібних магазинах і на офіційному сайті компанії. Постачання штучного м’яса в інші регіони буде залежати від попиту на території Японії.

Джерело: сайт Agronews

Читайте також: “Зриває плоди та обрізає дерева”: Ізраїльська компанія створила унікального дрона для збору фруктів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: