В Китаї випустили першу лінійку органічної косметики на основі картоплі

Засновниця першого у світі бренду косметики на основі картоплі, багато років тестувала свої засоби на собі. За її словами, картопля допомагає поліпшити колір обличчя і зняти набряклість, пише “Агро-Центр”.

Ійвен Хао — китаянка за походженням, засновувала свій власний бренд Pototaly. Сьогодні її косметичний бізнес, приносить гарні прибутки, а починалося все як частина сімейного картопляного бізнесу – сім’ї Хао належить одна з найбільших компаній в Китаї, яка займається виробництвом картоплі повного циклу.

“Ферма в школу”: американських школярів годують виключно фермерськими продуктами


Після закінчення Школи бізнесу Університету Чикаго, протягом останніх восьми років Ійвен управляла сімейною компанією. Проте, вона вирішила об’єднати свій інтерес до картоплі, бізнесу, благодійності і красі та придумала бренд “Пототалі“.

Україна без риби: експерти розповіли як воєнний стан вплине на рибальство в Азовському морі

Для дівчини картопля була традиційним сімейним засобом від синців. Потрібно лише прикласти скибочку картоплі і синці зникають через три дні замість тижнів. Йівен використовує сиру картоплю і сьогодні, щоб освітлити шкіру і зменшити набряклість.

“Картопляна косметика” на 100% органічна і виготовлена ​​з натуральних інгредієнтів. Компанія націлена на 100-відсоткову результативність тому додає в косметичні засоби тільки те, що потрібно природі, щоб перетворити картоплю в приголомшливий продукт для догляду за шкірою. За своєю природою, картопляний крохмаль – це натуральний активний інгредієнт, який утримує вологу в шкірі, роблячи її пружною і еластичною, а за рахунок багатого змісту вітаміну С і мінералів уповільнює старіння.

Сільське господарство України потребує 75 мільярдів гривень на рік

Засновниця бренду планує витрачати п’ять відсотків прибутку від продажу “картопляної косметики” на благодійні програми. Зокрема, на фінансування сільської освіти, захисту прав і жінок і сприянню сталого розвитку АПК.

Боротьба з нелегалами: за українськими фермерами стежитимуть супутники

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: