В Мелітополі фермери отруїли свої черешні, розуміючи що їх прийдуть красти окупанти (ВІДЕО)

У тимчасово захопленому військами РФ Мелітополі на Запоріжжі агресору чинять опір близько 99% містян, які залишилися там жити. Демонструючи своє ставлення до російських військових, люди нерідко вдаються до кардинальних методів.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Так, місцеві фермери передали окупантам отруєну черешню. Про це заявив мер міста Іван Федоров.

“Партизанський рух у Мелітополі – це не виняток, а правило. Опір окупаційній “владі” поглинає понад 99% всіх жителів міста”, – зазначив чиновник, називаючи приклади.

За його словами, мелітопольці повністю проігнорували “святкування” окупантами й колаборантами дня Росії 12 червня. Весь світ побачив, що в чергу по російські паспорти вишикувалося аж 15 людей із 70 тис., які залишилися на сьогодні в тимчасово захопленому місті.

Читайте також: Чим підгодувати помідори в грунті: 4 перевірених варіанти

“Черговий подарунок, який подали окупантам наші фермери – це нещодавно оброблена черешня, яка викликала масові захворювання у росіян, які її крали”, – додав Федоров.

Він наголосив, що нині немає інформації про те, щоб хтось із місцевих фермерів підприємців пішов на співпрацю з окупантами.

“Можна називати їх партизанами, а можна й звичайними патріотичними жителями Мелітополя”, – охарактеризував мер партизанський рух у місті.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: