В Росії почали випускати морозиво зі смаком гречки
У кожну тонну пломбіру замішано 50 кілограмів першокласної гречки.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Коментар: “Технологи компанії розробили рецептуру, яка, гармонійно поєднуючи два незалежних смаки, дає принципово новий, незвичайний і свіжий за своєю ідеєю продукт. У кожну тонну пломбіру замішано 50 кілограмів першокласної гречки. Вона попередньо відварена“, – розповідають працівники фабрики.
Деталі: Новосибірська фабрика “Поляріс” почала випускати морозиво зі смаком гречки.
На створення морозива їх надихнув попит на гречку у зв’язку з пандемією коронавірусу. Зараз виробник визначає географію поставок і веде переговори з представниками торговельних мереж.
У “Полярісі” відзначають, що пломбір із смаком гречки будуть випускати тільки влітку 2020 року.
Джерело: Уніан
Читайте також: На Тернопільщині гризуни знищили 150 вагонів зерна
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: