В Україні різко впало виробництво цукру: причини

Експерти говорять, що за 5 років його споживання на одну людину скоротилося на 19%.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Виробництво цукру в Україні зменшилося вдвічі. Така тенденція триває від 2016 року, повідомили в Українському клубі аграрного бізнесу.

Це пов’язують із тим, що виробництво цукру стає нерентабельним. Саме тому щороку скорочується виробництво цукрового буряка. А ще значно знизилися ціни на цукор на світовому та українському ринках. 

А все тому, що споживання солодкого продукту падає. За останні п’ять років споживання цукру на одну людину скоротилося в середньому на 19%. Експерти кажуть, такі тенденції характерні для більшості розвинених країн світу.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: В Україні можуть заборонити продаж курячого м’яса – Європейська бізнес асоціація

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: