В Україні різко впало виробництво цукру: причини
Експерти говорять, що за 5 років його споживання на одну людину скоротилося на 19%.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Виробництво цукру в Україні зменшилося вдвічі. Така тенденція триває від 2016 року, повідомили в Українському клубі аграрного бізнесу.
Це пов’язують із тим, що виробництво цукру стає нерентабельним. Саме тому щороку скорочується виробництво цукрового буряка. А ще значно знизилися ціни на цукор на світовому та українському ринках.
А все тому, що споживання солодкого продукту падає. За останні п’ять років споживання цукру на одну людину скоротилося в середньому на 19%. Експерти кажуть, такі тенденції характерні для більшості розвинених країн світу.
Джерело: сайт ТСН
Читайте також: В Україні можуть заборонити продаж курячого м’яса – Європейська бізнес асоціація
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: