В Україні у “бетономішалці” підробляли відомий бренд кави (фото)

В Херсоні поліція затримала чоловіків, які підробляли відомий бренд кави. Виготовляли фальсифікат вони з допомогою звичайного бетонозмішувача та розповсюджували по інших областях за нижчою ціною, пише “Агро-Центр”.

Всього правоохоронцям вдалося вилучити 120 коробок з підробленою кавою. Вартість усієї цієї продукції знаходиться в межах 200 тисяч гривень. Всього “бізнесом” займалися четверо хлопців: троє місцевих і один з АР Крим. Каву виготовляли в антисанітарних умовах, не дотримуючись будь-яких норм. Рецепт знайшли в мережі Інтернет та додавали інгридієнти на власний розсуд.

Унікальний бізнес: на Миколаївщині виготовляють дієтичне борошно з черемхи

Молодий киянин покинув столицю та робить сири у селі (відео)

Вигідний бізнес: військовий з Туреччини відкрив овечу ферму в Україні (відео)

У Москві з’явилася своя «Львівська майстерня шоколаду» (несправжня)

Жодних документів поліцейським вони надати не змогли. Після виготовлення хлопці збували продукцію за ціною, трохи нижчою за оригінал у Херсонську та інші області. Усі мережі збуту зараз встановлюються. Реалізовували підроблену каву вже інші підприємці у кіоски, магазини та бази.

Під час обшуків правоохоронці вилучили звичайний бетонозмішувач, та станок для виготовлення упаковок. У разі доведення вини, хлопцям загрожує штраф від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: