Вчені встановили, який овоч здатний відновлювати легені курців

Протягом 10 років лікарі спостерігали за здоров’ям 650 добровольців. Крім різноманітних аналізів, учасники дослідження проходили спірометрії. Це спеціальний метод дослідження функції зовнішнього дихання, який включає в себе вимірювання об’єму та швидкості показників дихання, пише “Агро-Центр”.

У тих учасників експерименту, які включали в свій щоденний раціон два або більше помідора і з’їдали мінімум три яблука, спостерігалося більш повільне зниження працездатності легень, ніж у тих, хто не вживав на регулярній основі ці овочі і фрукти, передає Food News.

Село і секс: фермери виявилися найактивнішими у ліжку (18+)

Дослідники прийшли до висновку, що щоденне вживання рослинних продуктів у великій кількості може уповільнити процес зниження функції легень і допомогти курцям відновити своє здоров’я. Вчені уточнили, що працездатність легенів починає знижуватися після 30 років.

Молоді фермерки знялися оголеними заради села (фото 18+)

Раніше доктора з Великобританії повідомили, що курцям простіше боротися зі згубною звичкою спільно. На їхню думку, коли людина кидає курити, то відчуває себе дуже самотньою і їй необхідна підтримка близьких і друзів.

За матеріалом https://agronews.com/

Сексуальні фермери роздяглися для календаря (фото 18+)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: