“З часнику, гарбуза та клена”: які найдивніші вина існують у світі
Американське видання “Bravo TV” зробило добірку найбільш незвичайних вин з часнику, гарбуза, помідора, авокадо і соку клена.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Деталі: У США розповіли з яких інгредієнтів та де саме виготовляють найбільш незвичайні напої.
Вино з авокадо виготовляють у виноробні Шнеблі (Schnebly Winery), в Південній Флориді. “Вино з авокадо – це звеселяючий напій, який має освіжаючий смак з акцентом на цедру лимона і аромат, який нагадає вам веселий сонячний день Флорида-Кіс”, – говорять творці напою.
Вино з гарбуза виробляє виноробня під назвою “California Fruit Wine Co”, в Каліфорнії. Спочатку винороби розробили рецепт алкогольного сиропу з гарбуза. Він мав 0,5-2,2% оборотів. Збільшивши міцність напою до 14% оборотів, винороби дали йому визначення “вино”.
Виробництвом вина з часнику займається винний завод “Rapazzini Winnery”, в місті Гілрой, штат Каліфорнія. Свій відгук про напій залишив відомий британський винний експерт і дегустатор Оз Кларк, назвавши часникове вино “нечестивим союзом смаків”.
Вино з соку клена – це десертне вино, яке виробляють сьогодні як в Америці, так в Новій Шотландії. Воно має близько 12% оборотів. Творці напою кажуть, що таке вино поєднуэться з латте або капучино, як, наприклад, коньяк з кавою.
Вино з помідорів виробляють в Квебеку (Канада). Напій називається “Omerto”, має блідо-золотий колір і, за словами його творців, вважається аперитивом
Джерело: сайт Agronews
Читайте також: Український фермер відшкодував державі 300 тисяч за посів кукурудзи на пам’ятках археології
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: