З перчиком: в Іспанії випустили найгостріше вино в світі

В Іспанії з’явилося найгостріше в світі вино. Розробником новинки є виробник незвичайних вин Gik Live, назвали новий напій Bastarde, пише “Агро-Центр”.

Гостре вино виготовляється з підсушеного на сонці винограду червоних і білих сортів і перцю Хабанера, про це повідомляє rosng.ru. Розливається напій в чорні пляшки ємністю 0,5 л.

Треба відзначити, дизайну упаковки також було приділено багато уваги: ​​на ній зображено незрозуміла істота з короною і змією. Для того, щоб написати назву вина, використовували помаранчевий колір.

Українське вино “підкорюватиме” Китай, Японію і Нігерію

Оцінити по гідності вино Bastarde зможуть тільки особливі гурмани, які вважають за краще чилі і васабі: вино має яскраво виражені нотки першого інгредієнта. Bastarde блискуче поєднується з ситними м’ясними стравами і гамбургерами.

Вартість однієї пляшки такого вина становить 10 євро.

“Золота жила”: в Україні прибутково вирощувати імбир

Нагадаємо, раніше компанія вже дивувала споживачів незвичайними винами. Так, Gik Live розробила для гурманів синє вино з антоцианами фортецею 11,5 градусів, вино з додаванням чаю, а також напій з “сліз єдинорога”.

Українські вчені вивели понад 100 нових сортів картоплі

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: