За океан: українська консервація підкорює Канаду
Консервацію маринованих херсонських томатів експортують в північну провінцію Саскачеван, що у Канаді. В цьому районі проживає велика громада етнічних українців. Експорт української консервації налагодила приватна фірма з села Станіслав, що у Білозерському районі, пише “Агро-Центр”.
Директор фірми Анатолій Пак розповів, що вони консервують не лише томати, а й інші овочі за традиційними українськими рецептами. Такі як огірки, квасолю, лечо.Проте мариновані томати користуються найбільшим попитом. Цього річ їх законсервували близько 40 000 трилітрових банок, і майже всі продали.
Україна без риби: експерти розповіли як воєнний стан вплине на рибальство в Азовському морі
Фермер з Тернопільщини виготовляє еко-брикети з соломи, котрі можуть замінити паливо
Анатолій Пак відзначає, що попит на продукцію дозволяв заготовити ще більше консервації. Проте, цього року були проблеми з сировиною. На Белозерщині якісних томатів стали вирощувати менше, тому частково їх доводилося закуповувати на лівому березі Дніпра – в Каховському та Олешківському районах Херсонської області.
Прибутковий бізнес: на Житомирщині фермер заробляє на еко-яйцях (відео)
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: