15-річному фермеру якого недавно пограбували, подарували 10 нових овець

 Джек Сінотт з Россетті назбирав гроші на покупку овець і з нетерпінням чекав, коли вони народять ягня цієї весни. Але його стадо були вкрадено разом з 120 вівцями, що належать іншому фермеру, пише “Агро-Центр”.

Після того, як інші фермери побачили новини про крадіжки, вони подарували Джеку в цілому 10 чорних валлійських овець. Джек сказав:

“Я бачив все хороше і погане минулого тижня – коли одні люди крали, а потім інші люди були дуже щедрі і подарували мені нових овець, щоб допомогти мені. Це змушує мене відчувати себе дійсно щасливим, і я просто радий, що є хороші люди, які готові допомогти”

В Італії через негоду фермери змушені одягати свою худобу

Піп Самуель з Ньюбріджа на Уай в Поуїса, який пожертвував трьох овець, сказав:Картини свині Пігкассо продають за 4 тисячи доларів (фото)

“Коли у тебе є дрібне стадо, ти знаєш своїх овець. Ви знаєте кожного окремого вівця, їх звички і їх характер, і я подумав, що він, мабуть, дуже засмучений, і я міг би трохи допомогти, щоб він знову почав працювати.”

Поліція Північного Уельсу розслідує крадіжку овець, яку співробітники назвали “організованої”, і найбільшу крадіжку за останні п’ять років з моменту створення групи по боротьбі зі злочинністю в сільській місцевості.

Стало відомо, які країни найбільше імпортують українську рибу (інфографіка)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: