Алкоголь робить м’ясо свиней смачнішим — дослідження
Виробники японського алкогольного напою сьотю дійшли до висновку, що алкоголь робить м’ясо свиней смачнішим.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Зазначається, що сьотю — це японський алкогольний напій. Його виробляють на японському острові Кюсю, який є одним з найбільших тваринницьких регіонів острівної держави, і славиться величезною кількістю свиноферм.
Нещодавно виробники сьотю згодували свиням відходи від виробництва напою — ячмінь, рис, картоплю і дистильований спирт. Вони зробили це навмисно, адже утилізація дистильованого спирту — послуга коштовна.
Так, виробники сьотю констатували, що так їжа зробила свиней щасливішими, а їх м’ясо — смачнішим.
Коментар: “Більш смачне м’ясо у тих свиней, які їдять ячмінь, що залишився після приготування японського лікеру сьотю. Живильні речовини в останньому ферментованому ячмені допомагають тваринам боротися зі стресом“, — заявили місцеві фермери.
Джерело: сайт Kurkul
Читайте також: “Морозиво з квітів”: львівський фермер виготовляє незвичний смаколик
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: