Близько 40% м’яса на ринку в Україні це фальсифікат: як виявити неякісну продукцію?
Близько 40% м’яса в Україні не може похизуватися якістю. Але оцінити продукцію покупці можуть і самотужки.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
За словами експертів, визначити якість м’яса доволі легко. Якщо продукцію заморожували, то після натиснення на шматок м’яса залишиться “ямка”, тоді як свіже м’ясо одразу повернеться у початкове положення.
Також перед покупкою варто понюхати м’ясо. За словами експертів, запах м’яса поганої якості не зможе перебити жоден розчин.
Виглядати м’ясо повинне в міру “сухо”, якщо з нього тече – отже, його заморожували.
Акційні пропозиції теж мають викликати пересторогу – дуже часто це продукція, в якої закінчується термін дії. Таке м’ясо може зіпсутися на наступний день після покупки навіть в холодильнику.
Джерело: сайт 24 агро
Читайте також: Вперше в Україні вчені займаються вирощуванням артишоків
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: