Фермерка поїть худобу вином аби отримати смачніше м’ясо
На фермі Montana Wine Beef Брей Окс вирощує бичків для продажу м’яса в місцеві ресторани. Фермерка розкрила секрет ніжності її яловичини. ЇЇ головна таємниця — щоденне частування корів вином, пише “Агро-Центр”.
Поїти худобу алкоголем прийшла випадково. Брей разом з братом встановлювали паркан на фермі. Вони мали з собою кілька банок пива й один з биків перевернув банку та почав пити з неї.
Після цього, жінка знайшла інформацію, що медове вино добре засвоюється травною системою тварин та, нібито, покращує якість м’яса.
Тепер алкогольна добавка “фішка” ферми. Щодня тварини отримують близько пів пляшки вина.
“Не помітила, щоб їх поведінка якось змінилась. Вони точно не алкоголіки. Але м’ясо покращилось”,
— переконує фермерка.
Втім не всі вважають цю ідею вдалою. Критики Montana Wine Beef вважають, що фермерка чинить неправильно, додаючи вино в їжу — тварини ж не можуть відмовитись від частування.
За матеріалом Рosteat.ua
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: