Фотограф з допомогою дрона перетворив стадо овець в рухомий витвір мистецтва (відео)

Фотограф і відеограф з Хайфи (Ізраїль) Ліор Патель отримав несподівану популярність, опублікувавши в соцмережах відео великого стада овець, яке він знімав з допомогою дрона протягом семи місяців.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Незвичні ракурси та мальовничі кадри зробили відео вірусним. Тільки на Фейсбуці його переглянули понад 100 тисяч людей.

Автором такого незвичайного відео зацікавилося навіть BBC, поговоривши з Пателем про творчість і несподівано наздогнавшу його популярність.

Коментар: Кожен раз, коли вибираєшся тут на природу, зустрічаєш стадо овець. І мені завжди було цікаво побачити їх з висоти пташиного польоту. Пошукав, де у нас великі стада. Буває, приїдеш на зйомки, вибереш суперкреативний кут, а стадо вже пройшло. Ти їх чекав в одному місці, а вони пішли в іншу сторону. Тоді я вирішив все знімати зверху, щоб вівці самі визначали напрямок“, – розповідає Ліор Патель.

Ферма, яку він зняв з дрона, розташована на півночі Ізраїлю. У пік сезону в стаді тут 1700 голів. Патель спостерігав за стадом 7 місяців, але на особливий успіх не розраховував.

Коментар: “Зазвичай я знімаю з дронів. Протягом року беруся за кілька проєктів і веду їх. Іноді нічого особливого не виходить, якщо не брати до уваги задоволення, пригод на природі та зйомок. Але в цей раз сталося щось особливе“, – розповідає він.

Коментар: “Я завантажив відео і відлучився від комп’ютера на 20 хвилин. Коли повернувся, дивлюся – роликом поділилися вже 20 осіб. Ну що ж, непогано, подумав я, але нічого особливого. Потім вийшов з дому, а коли повернувся через пару годин, то просто вирішив, що з комп’ютером щось не так, що Фейсбук “збожеволів“, – сміючись розповідає він про свої емоції від популярності свого поста про овець.

Коментар: Я злегка всім цим збентежений. Звичайно, задоволений, все класно, але якось приголомшує”, – каже Патель.

Джерело: сайт Час-Дій.

Читайте також: У серпні в Україні прогнозують значне здорожчання яєць

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: