Корова-авантюристка втекла від людей та приєдналася до стада зубрів (фото)

В одному з польських сіл корова втекла від своїх господарів і, знайшовши собі нову сім’ю, не побажала повертатися назад. Варто зауважити, друзів вона вибрала гідних – ціле стадо могутніх зубрів. Люди навіть не стали намагатися відвести свою підопічну назад додому, оскільки бізонам це могло не сподобатися, пише “Агро-Центр”.

Звернули увагу на незвичайного члена стада і вчені. Першим став орнітолог Адам Збирит. Коли він примітив зубрів, йому здалося підозрілим, що один з них куди менший за розміром і має невластиве цим тваринам руде забарвлення. Тоді він дістав бінокль і побачив, що це звичайна корова. Чоловік був вкрай вражений, адже подібне просто аномально.

Город на підвіконні: як правильно висадити розсаду (поради фахівців)

Проте мандрівна втікачка виглядає здоровою, ситою і абсолютно щасливою разом зі своїми дикими приятелями. Люди були впевнені, що з настанням зими домашня тварина одумається і повернеться додому, але ні. На зло всім, хто сумнівається в її здатності вижити в суворих умовах, вона продовжує всім своїм виглядом демонструвати, що у неї все добре і повертатися вона поки не збирається.

Польський протест: чому фермери протестують проти української продукції

Деякі біологи стурбовані можливістю міжвидового спарювання. Дитинчата зубрів декілька більше телят, і корова може не пережити пологи. У разі ж вдалого результату небезпека починає загрожувати вже популяції диких биків. Як би там не було, корова ще занадто молода, а до досягнення дітородного віку, запевняють вчені, її авантюрна пригода закінчиться.

З В’єтнаму до України: інтернаціональна родина вже 27 років розвиває органічний бізнес в Україні (інтерв’ю)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: