“Коти чи собаки”: фахівці підрахували, кого більше люблять в різних країнах світу

Як відомо, світ ділиться на тих, хто любить котів, і на тих, хто всім серцем належить собакам. Дослідницька компанія  Budget Direct Pet Insurance зробила сенсаційне відкриття: порахували кого люблять більше і де саме живе найбільше котоманів і собачників.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Отже, дослідники підрахували кожен пост в інстаграм з хештегом #ilovedogs, #dogloversclub або #doglovers (це міжнародні хештеги) і зробили те ж саме з кішками (#ilovecats тощо). Потім вони використовували геоданні, щоб дізнатися, скільки постів із псами і котами було зроблено в кожній частині світу.

Персиковим кольором позначені країни, де частіше фотографували котів, синім — де фотографували собак. Таким чином весь світ можна поділити на країни котолюбів і собаколюбів.

Рідко зустрічається зелений колір — бойова нічия. Тут тільки три країни: Колумбія, Чилі і раптово Чехія.

Загалом у 91 країні спостерігається перевага інстаграмних публікацій на користь кішок і лише в 76 країн — на користь собак. Територія любителів котиків охоплює найбільші держави світу: Канади (52,3% фото кішок), Китай (88,2% фото кішок) і, Росію (64% фото кішок). Собакам дісталися теж немаленькі Бразилія, США, Індія й Австралія.

Однак собаки захоплюють більше континентів. Кішки заполонили лише Євразію, зате країни-собачники частіше зустрічаються в Північній і Південній Америках, Океанії та Африці.

Відтак, кішок можна вітати з перемогою у вічному протистоянні — вони найпопулярніші тварини у світі, але дослідження показує, наскільки близькі їхні показники із собачими.

Джерело: сайт GreenPost

Читайте також: Оприлюднено стан посівної кампанії 2021 року

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: