На Рівненщині запрацювало перше підприємство, яке переїхало з Києва

Йдеться про столичну компанію, яка спеціалізується на виготовленні в’ялено-копчених м’ясних виробів. Вони запустили нову лінію виробництва – тушкованок та готових страв тривалого зберігання, пише Суспільне.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Тарас Парандій – власник столичної компанії “Димне м’ясо від Тараса”. Через російське вторгнення в Україну чоловік був вимушений виїхати з Києва та змінити місце роботи свого підприємства. Нову лінію виробництва вирішили запустити в Рівненській області.

Чоловік варить соус барбекю для реберець та тушкує капусту, яку згодом закатають у банки разом із ковбасками. На нових потужностях столичні підприємці запустили виготовлення тушкованок та готових страв тривалого зберігання в банках.

Усі продукти для виготовлення підприємці купуватимуть у місцевих постачальників. Як розповів Тарас Парандій, вони вже отримали замовлення від Міністерства економіки на виготовлення тушкованого м’яса.

Коментар:Ми шукаємо і даємо роботу місцевим людям. На вчора, на місяць квітень ми хотіли зробити 100 тисяч банок, сьогодні ми плануємо 200 тисяч банок. А що буде завтра – не знаємо. Ми розуміємо потребу і розуміємо необхідність цього в державі“, – каже власник компанії.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: