На Вінниччині почне працювати повністю роботизована ферма

Роботизовану молочну ферму планує запустити на Вінниччині ТОВ “Вілла Мілк”. Почне працювати ферма вже у цьому році, на ній утримуватимуть 140 голів ВРХ, пише “Агро-Центр”.

Сьогодні на підприємстві утримують 230 дійних корів. Молоко переробляють на заводі побудованому за європейським зразком.

Молоко на роботизованій фермі отримуватимуть найвищої якості, шляхом відсутності ручної роботи на фермі. В перспективі молоко надоїне на роботизованій фермі зможе конкурувати на всеукраїнському та європейському ринку.

Фермери роздягнулися аби показати, що село це сексуально (фото 18+)

Підприємство має власну торгову марку, та планує виготовляти високоякісне молоко, кефір, ряжанку, масло, йогурти та м’які сири.

Перехожі в шоці: незвичні для міста тварини “освоювали” Вінницю (ФОТО)

Віталій Істратов — керівник заводу, розповів, що продукцію готуватимуть за особливою технологією. Її робитимуть термостатним способом, тобто сквашування молока та дозрівання кисломолочних продуктів відбувається безпосередньо в споживчій тарі. Для цього ємності (пакети, відерця, стаканчики) поміщають у термостатну камеру, де їх витримують у необхідному температурному режимі протягом кількох годин.

Агроном з Франції переїхав в українське село та живе з українкою (відео)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: