Серед споживачів набирає популярності м’ясо пухнастих свиней
За даними досіджень Угорської національної асоціації виробників свиней американці та азійці споживають усе більше м’яса з високим вмістом жиру, пише “Агро-Центр”.
Останнім часом популярності набирає мясо свиней породи Мангалиця. Найбільшою популярністю м’ясо Мангалиці користується у Японії. Породу цінять за високий вміст сала, яке складає 70% від ваги свині. Частка пісного м’яса — 30%.
Вигідний бізнес: чорну ікру в Україні “доять” тоннами (відео)
М’ясо цих свиней в різних країнах використовують по-різному. Угорці наприклад не в захваті від жирного м’яса. А в Америці та Азії, лише найдорожчі ресторани високо класу надають перевагу саме свинині породи Мангалиця. Іспанці наприклад виготовляють з неї шинку найвищого ґатунку.
В зоні АТО фермер розбудовує село та створює нові робочі місця (відео)
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: