Серед споживачів набирає популярності м’ясо пухнастих свиней

За даними досіджень Угорської національної асоціації виробників свиней американці та азійці споживають усе більше м’яса з високим вмістом жиру, пише “Агро-Центр”.

Останнім часом популярності набирає мясо свиней породи Мангалиця. Найбільшою популярністю м’ясо Мангалиці користується у Японії. Породу цінять за високий вміст сала, яке складає 70% від ваги свині. Частка пісного м’яса — 30%.

Вигідний бізнес: чорну ікру в Україні “доять” тоннами (відео)

М’ясо цих свиней в різних країнах використовують по-різному. Угорці наприклад не в захваті від жирного м’яса. А в Америці та Азії, лише найдорожчі ресторани високо класу надають перевагу саме свинині породи Мангалиця. Іспанці наприклад виготовляють з неї шинку найвищого ґатунку.

В зоні АТО фермер розбудовує село та створює нові робочі місця (відео)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: