“Шанеель!”: британка стала місцевою поп-зіркою після того, як загубила свого папугу (відео)

Британка бігала вулицями та кликала свого папугу. Тепер люди випускають пісні з її участю.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Сандра Ханна, мешканка англійського міста Нетертона, 19 квітня втратила свого улюбленого сірого папугу жако на прізвисько Шанель. Птах злякався шуму сусідської дрилі і полетів, ймовірно, в сторону каналів. Ханна вибігла на вулицю і відправилася на пошуки птиці і одночасно запустила стрім в фейсбуці. “Шане-е-ель! Шане-е-е-е-е-ель! Шане-е-е-е-е-е-е-е-ель!”, – кричала вона, попутно пояснюючи глядачам, що розшукує зниклого папугу.

В той день Ханна так і не знайшла птицю. За її словами, ніч видалася безсонною – жінка боялася, що більше ніколи не побачить папугу. На щастя, одному з глядачів її стріму вдалося знайти і зловити Шанель. Вранці, 20 квітня, Ханні повернули пташку і вона опублікувала нове відео. Жінка дякувала всім, хто допомагав з пошуками.

Тим часом користувачі Фейсбук створили меми із записами її прямого ефіру, а саме з оглушливими криками “Шане-е-е-ель!”. Відео розлетілися по соцмережах – у Ханни, навіть, взяли інтерв’ю. Так жінка і її птах стали місцевими знаменитостями. Тепер з їх участю люди випускають ремікси. 

Джерело: сайт Meduza

Читайте також: Які тварини можуть заразитися коронавірусом?

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: