Столичні ветеринари, яким принесли собаку для чистки зубів, випадково її стерилізували

У Києві стався неоднозначний інцидент. Місцевий житель вирішив відвезти свою собаку у приватну ветеринарну клініку на грумінг. Проте він не знав, що в подарунок до грумінгу його улюбленця стерилізують.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Героєм історії став киянин Максим Шульженко, а точніше його золотистий ретривер, на ім’я Альба. Собаку відвезли у приватну ветеринарну клініку, аби викупати, розчесати та почистити зуби. Проте коли власник забрав Альбу з’ясувалося, що їй зробили додаткову процедуру – стерилізацію. 

Собаці були вже три роки і декілька місяців тому вона народила цуценят.

Розлючений власник собаки спершу викликав на місце події адвоката та поліцію. Пізніше він написав про інцидент у своїх соціальних мережах, де іронічно подякував ветеринарам за те, що хоча б гроші за операцію не взяли. 

Головний ветеринар клініки визнав свою провину та пояснив, що чистка зубів робиться під анестезією і саме через, це лікарі припустилися помилки. Тепер із клініки повинні звільнити винних, а також, як компенсацію там пообіцяли безкоштовно лікувати 4 пацієнтів у місяць протягом наступних двох років.

Врешті решт постраждалий власник Альби вирішив забрати заяву із поліції. Проте це не врятує клініку, адже він досі не отримав довідок про операцію.

Читайте також: Фермер оригінально зробив пропозицію своїй дівчині з допомогою корів (відео)

Джерело

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: