У Миколаївському зоопарку можна буде помститися колишнім в День святого Валентина

Цікаву розвагу запропонувало керівництво Миколаївського зоопарку до Дня святого Валентина. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Жінки та чоловіки, які пережили невдалі стосунки, у цей день зможуть прийти до зоопарку й назвати іменами своїх колишніх тарганів, яких потім згодують ящіркам або жабам, що мешкають у тераріумі закладу. Про це повідомляє адміністрація зоопарку у Facebook.

Коментар:Таким чином всі бажаючі зможуть символічно помститися негідникам, які їх скривдили. Цього року Миколаївський зоопарк вирішив підтримати естафету багатьох зоопарків світу і провести жартівливу акцію, присвячену Дню святого Валентина“, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що подібні акції спрямовані на допомогу зоопаркам, адже вони є платними, і ці благодійні внески ідуть на утримання тварин.

Коментар:Якщо ви хочете назвати іменем негідника (або негідниці), що вас скривдив, таргана, який стане смачним обідом для наших тварин, то вам необхідно перевести благодійну грошову допомогу на рахунок Миколаївського зоопарку до 14:00 14 лютого. Ім’я негідника треба повідомити на адресу електронної пошти та обов’язково надіслати скрін, що підтверджує платіж“, – пояснили в зоопарку.

Джерело: сайт GreenPost

Читайте також: Coca-Cola переходить на пляшки з переробленого пластику

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: