“Uber для корів”: в Англії запустили новий додаток для фермерів

Для фермерів, які хочуть перевезти та відслідковувати закуплене поголів’я, було розроблене нове транспортне рішення “Uber для корів”. Це спільна розробка компаній SellMyLivestock (SML) та Haulage Exchange, пише “Агро-Центр”.

Фермери можуть вибрати перевізника, якого вони хотіли б використовувати для доставки корови. На новій платформі, яка розташована по всій Великобританії, вже зареєстровано 50 перевізників.

Компанія SML стягуватиме комісію безпосередньо з автоперевезень. За даними компанії, для фермерів будуть приховані збори.

У Цюріху засудили ще одного півня за гучне кукурікання

Нове партнерство має на меті дати фермерам більше вибору під час перевезення. Він також відкриє постачальників перевезень для більшої кількості транспортних вантажів.

Дуг Бейрнер, генеральний директор компанії Hectare Agritech, материнської компанії SML, сказав:

Сімейна ферма на Закарпатті частує туристів м’ясними делікатесами (ФОТО)

“Традиційний спосіб організації перевезення вантажів займає багато часу та неефективний для обох сторін. Це нове партнерство означає, що фермери можуть отримати доступ до економічно ефективного, безпечного та регульованого рішення щодо перевезення вантажів за конкурентною ціною по всій країні. Це також буде означати більш зелений спосіб транспортування худоби, з перевезеннями, які зможуть планувати більш ефективні подорожі”,

— сказав він.

В Чернівцях затримали чоловіка, який підробляв ікру відомих брендів

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: