В Англії із зоопарку ізолювали папуг, бо вони матюкалися на відвідувачів

Англійському парку дикої природи довелося прибрати від відвідувачів п’ять папуг, бо пернаті матюкалися на людей.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Співробітникам Лінкольнширского парку дикої природи, що в східній Англії, довелося забрати папуг, хоча їх передали на утримання всього кілька днів тому.

Коментар: Вони всі лаялися. Ми турбувалися про дітей. Мене вони називали жирним муд*лом, кожен раз, коли я проходив повз“, – сказав CNN Travel виконавчий директор парку Стів Ніколс.

Африканські сірі папуги – Ерік, Джейд, Елсі, Тайсон і Біллі – були передані в парк від п’яти різних власників. Протягом одного тижня вони разом ділили приміщення для карантину.

Коментар: Вони буквально за дуже короткий проміжок часу навчилися лаятися один на одного. F**k off – їхня улюблена лайка“, – сказав Ніколс.

За словами директора, багатьом дорослим відвідувачам припало до душі таке вміння птахів і вони із задоволенням їм відповідали так само.

Але турбота про молодих відвідувачів змусила персонал тимчасово прибрати птахів з громадських місць парку. Тепер співробітники сподіваються, що птахи забудуть ці слова, якщо якийсь час будуть жити окремо один від одного.

Джерело: сайт CNN

Читайте також: В Рівненській ОДА розповіли, скільки нових ферм створено в області за 2020 рік

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: