В Новій Зеландії розсекретили кота, який жив на дві сім’ї

Кіт протягом 9 місяців жив то в однієї, то в іншої господині.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: Я вирушила до ветеринара, щоб він підказав, що могло трапитися з Сімбою. Однак через закон про недоторканність приватного життя мені відмовилися повідомити ім’я людини, яка доглядала за моїм котом. Все, що вони могли мені повідомити, – це назва вулиці, де знаходиться другий будинок Сімби“, – розповіла власниця кота Ширлі Бішом.

Деталі: Такий випадок стався в Новій Зеландії з котом Сімба. Його господиня Ширлі Бішом помічала, що вихованець періодично пропадає на декілька днів, але заспокоювала себе – котику потрібно трохи волі, самотності і свавілля.

Одного разу Сімба пропав на тиждень, а повернувся зі швами поруч з шиєю і вибритим плечем. Тоді Бішоп зрозуміла: її дворічний кіт живе подвійним життям!

Другою господаркою кота виявилася Міхаела Грумбрідж. До неї кіт прийшов дев’ять місяців тому. Він весело проводив час в будинку другої господині, був дуже активним і радісним. У зв’язку з цим Грумбрідж навіть назвала котика Crazy Horse (Шалена конячка), “тому що він носився по будинку як божевільний”.

Джерело: Моя планета

Читайте також: “Розмір має значення”: в Австралії живе двохметровий бик-гігант (фото)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: