В Україні збільшили виробництво м’яса індички

Основна причина цьому – збільшення попиту на індичатину. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Останнім часом в Україні зростає виробництво м’яса індички. 

Як повідомляє джерело, вже за першу половину 2021 року оберти виробництва вдалося збільшити приблизно на 3%. 

Зараз свіжої та охолодженої індичатини на складах приблизно 13 тисяч тон. Таке наростання обертів виробництва пов’язане з попитом м’яса на українському ринку.

Ціна на індичатину в Україні перебуває майже на однаковому рівні з ціною на курятину. 

Нагадаємо, що у середині липня середня ціна на курятину становила 56 грн/кг. Порівняно з минулим роком, ціна зросла на 16%.

Читайте також: У Ірландії історики прийняли на роботу овець: ким працюють тварини?

Джерело: сайт Час-Дій

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: