В Україні збільшили виробництво м’яса індички
Основна причина цьому – збільшення попиту на індичатину.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Останнім часом в Україні зростає виробництво м’яса індички.
Як повідомляє джерело, вже за першу половину 2021 року оберти виробництва вдалося збільшити приблизно на 3%.
Зараз свіжої та охолодженої індичатини на складах приблизно 13 тисяч тон. Таке наростання обертів виробництва пов’язане з попитом м’яса на українському ринку.
Ціна на індичатину в Україні перебуває майже на однаковому рівні з ціною на курятину.
Нагадаємо, що у середині липня середня ціна на курятину становила 56 грн/кг. Порівняно з минулим роком, ціна зросла на 16%.
Читайте також: У Ірландії історики прийняли на роботу овець: ким працюють тварини?
Джерело: сайт Час-Дій
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: