В Україні зменшилося виробництво індичатини
Українські виробники м’яса скорочують об’єми виробництва. Не стали винятком і виробники індичатини.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
У січні – травні 2021 року в Україні виробили 10,3 тисяч тонн свіжого або охолодженого м’яса індиків.
У порівнянні з аналогічним періодом минулого року показник впав на 2,5%.
Позитивним сигналом може бути травневий показник – він виріс на 0,8% до 2 тисяч тонн.
Також повідомляється, що дані подані без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.
Джерело: сайт 24 агро
Читайте також: На Буковині у ліцеї відкрили сад-лабораторію
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: