Велика Британія відтепер буде імпортувати рибу в Україну

Департамент довкілля, продовольства і сільських справ Великої Британії та Північної Ірландії (DEFRA) узгодив сертифікат для ввезення рибних продуктів до України. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Це означає, що Україна незабаром зможе імпортувати рибу з Великої Британії. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. 

За словами голови служби Владислави Магалецької, після виходу Великої Британії з Європейського Союзу Україна має заново погоджувати угоди та сертифікати для здійснення двосторонньої торгівлі. Велика Британія для України є важливим стратегічним торговельним партнером.

Коментар: “Наше завдання, щоб споживачі обох країн були у виграші. Зараз ми працюємо в режимі 24/7 для того, щоб Україна та український бізнес отримали найкращі умови, а українські споживачі — доступ до якісних товарів із Великої Британії”, — зазначила Владислава Мегелецька.

Магалецька додає, що узгодження міжнародних сертифікатів на експорт є двостороннім процесом. Тож тепер спеціалісти Держпродспоживслужби опрацьовують сертифікати для експорту української продукції до Великої Британії.

Джерело: сайт Agronews

Читайте також: Україна зменшує площі посіву пшениці

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: