Вперше у світі вдалося сфотографувати жовтого пінгвіна

Нещодавно людині вперше вдалося сфотографувати унікального птаха: жовтого пінгвіна. Світлини опублікував у своєму Instagram-акаунті бельгійський фотограф Ів Адамс.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Незвичайного пінгвіна він помітив на острові Південна Джорджія в Атлантиці.

Коментар:Виграв у лотерею природи, побачивши найкрасивішого королівського пінгвіна та зміг його сфотографувати“, — поділився радістю зі своїми підписниками Адамс.

Чоловік розповів, що разом із командою саме закінчував поратися біля гумових човнів на віддаленому пляжі на острові Південна Джорджія, коли майже впритул до нього наблизився жовтий пінгвін.

Коментар:Цей королівський пінгвін піднявся прямо до нас посеред хаосу, повного морських слонів і антарктичних морських котиків, а також тисячі інших королівських пінгвінів“, — захоплено розповідає у соцмережі фотограф.

Додає, що з моменту, коли оприлюднив знімки у своєму акаунті, його телефон не вгавав. Десятки новинних агентств і редакцій боролися за право опублікувати у себе перші в історії знімки жовтого королівського пінгвіна.

Зоологи пояснюють, що незвичайний колір замість традиційного біло-чорного забарвлення спровокував генетичний збій в організмі птаха. У пінгвіна не виробляється гормон меланін, який і відповідає за забарвлення.

Джерело: сайт GreenPost

Читайте також: В Австралії вперше у світі поставили протез коалі (відео)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: