У центрі Рівного вирощують півтонни зеленої цибулі у місяць (увесь рік)

У Рівному в теплицях щомісяця підприємець вирощує до півтонни зеленої цибулі перо. Вирощує та продає продукт він протягом цілого року, пише “Агро-Центр”.

Таким бізнесом підприємець займається вже два роки:

“Вирощую на ділянці в тепличних умовах. Продукт без додавання абсолютно ніякої хімії, з використанням органічного перегною. Рішення було спонтанне, після першої спроби принесло непоганий прибуток”,

– розповідає Роман.

Фермер поблизу Рівного має дивовижні плантації з сотнями сортів винограду (відео)

Посадка цибулі замінна, щомісяця вирощується близько 400-500 кілгграмів цибулі перо. Окрім цибулі, є насадження також і іншої зелені, але в менших масштабах:

“Вирощуємо цибулю, починаючи з жовтня і до травня місяця – коли на городі її вже немає. В цьому і прикол – зима, холод, а тут є натуральна цибуля”,

– продовжує Роман.

У продуктах з ринку Рівного вміст нітратів зашкалює (ВІДЕО)

Фермер також вважає – сільському господарству в Україні гріх не розвиватися:

“В Україні повинне розвиватися все, починаючи від ферм і закінчуючи іншими галузями. У нас дуже багато працьовитих людей, але немає підтримки з боку держави. Люди тягнуть своїми силами як можуть. Гріх не розвивати фермерство в Україні з такими родючими землями. Я дивлюся на ринку Дикого возять з Китаю всю зелень, відсотків 80 від усієї зелені звідти – це смішно”,

– вважає підприємець.

Збуває свою продукцію фермер на ринку та у магазини. Якщо вас зацікавила продукція – пишіть у коментарі до статті.

  • Петро Лихачинський

    а де саме в Рівному?..