У центрі Рівного вирощують півтонни зеленої цибулі у місяць (увесь рік)
У Рівному в теплицях щомісяця підприємець вирощує до півтонни зеленої цибулі перо. Вирощує та продає продукт він протягом цілого року, пише “Агро-Центр”.
Таким бізнесом підприємець займається вже два роки:
“Вирощую на ділянці в тепличних умовах. Продукт без додавання абсолютно ніякої хімії, з використанням органічного перегною. Рішення було спонтанне, після першої спроби принесло непоганий прибуток”,
– розповідає Роман.
Фермер поблизу Рівного має дивовижні плантації з сотнями сортів винограду (відео)
Посадка цибулі замінна, щомісяця вирощується близько 400-500 кілгграмів цибулі перо. Окрім цибулі, є насадження також і іншої зелені, але в менших масштабах:
“Вирощуємо цибулю, починаючи з жовтня і до травня місяця – коли на городі її вже немає. В цьому і прикол – зима, холод, а тут є натуральна цибуля”,
– продовжує Роман.
У продуктах з ринку Рівного вміст нітратів зашкалює (ВІДЕО)
Фермер також вважає – сільському господарству в Україні гріх не розвиватися:
“В Україні повинне розвиватися все, починаючи від ферм і закінчуючи іншими галузями. У нас дуже багато працьовитих людей, але немає підтримки з боку держави. Люди тягнуть своїми силами як можуть. Гріх не розвивати фермерство в Україні з такими родючими землями. Я дивлюся на ринку Дикого возять з Китаю всю зелень, відсотків 80 від усієї зелені звідти – це смішно”,
– вважає підприємець.
Збуває свою продукцію фермер на ринку та у магазини. Якщо вас зацікавила продукція – пишіть у коментарі до статті.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: