Львівських свиней годують пивною макухою та вмикають їм класичну музику

На фермі у Львівській області вирощують “пивних свиней”. Львівський ресторан-пивоварня придумав цікаве економічне рішення – відходи від виготовлення пива повертаються на кухню закладу через рік у вигляді стейків, пише “Агро-Центр”.

Все, чим харчуються свині на незвичній фермі – це макуха від пива. Фермери кажуть, що такий підхід надає м’ясу особливий м’який смак. Крім цього, на фермі є ще декілька особливостей:

Дружина футболіста виготовляє сири у селі на Львівщині (відео)

“У нас тут певні правила. Наприклад, працівники ферми не повинні голосно кричати, лаятися або палити біля свиней. Це все під забороною”,

– розповідають на фермі.

Футболіст завершив кар’єру та забрав молоду дівчину в село на Львівщині (відео)

Свині весь час проводять на свіжому повітрі: у них є пасовища. Такий рухливий спосіб життя збільшує кількість м’яса, а не жиру. Особливість львівської свинини ще й у тому, що вона не містить ні грама хімії. Свині не хворіють, тому що немає чужих людей і вільного доступу до ферми і жорстко підтримуються санітарні норми.

Атовець на Львівщині зайнявся фермерством (ФОТО)

Місцевим свинкам навіть ставлять класичну музику – кажуть, тварини на неї добре реагують.

За матеріалами hyser.com.ua

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: