В Європі набуває популярності хліб з комахами
У Фінляндії одна з найбільших пекарень почала виготовляти хліб з цвіркунами. Він користується чималим попитом в країні, пише “Агро-Центр”.
Одна з таких хлібин містить біля 70 сушених цвіркунів:
“Ми любимо куштувати щось нове. У цього хліба хороший смак”,
– розповідає керівник компанії, Маркус Хеллштром.
На Волині створили унікальний напій (фото)
Вигідний бізнес: в Україні виготовляють дорогий іспанський хамон (відео)
Почали додавати цвіркунів для того, щоб покращити смак хліба. Окрім того, вони є джерелом білка, жирних кислот, кальцію, заліза й вітаміну В12. Такий хліб у Фінляндії можна буде купити у 47 супермаркетах.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: