“Агро-Центр”: нові надувні борти для спідвею вже у Рівному (фото)

У Рівному буде відновлений спідвей європейського рівня з новими надувними бортами – їх нещодавно поставила в Україну компанія “Агро-Центр”.

Європейський спорт – це, передусім, безпека його спортсменів та учасників змагань. Особливо важливою є безпека у спідвеї, де спортсмени виступають на великих швидкостях. На рівненському Мототреці надувні борти вже давно застаріли і не забезпечували захисту спортсменів. Тривалий час питання щодо закупівлі нових бортів відкладалося, але сьогодні вони вже в Рівному.

Невдовзі надувні борти встановлять і Рівне зможе приймати змагання світового рівня без серйозних ризиків для спортсменів. Саме надувні борти захищають від падінь, які можуть призвести до серйозних травм:

“Ми вже не один рік підтримуємо розвиток спідвейного спорту в Україні та у Рівному. Переконаний, великий спідвей нарешті повернеться і Рівне зможе гідно його провести у максимально безпечних умовах”,

– коментує директор підприємства “Агро-Центр” Дмитро Соломчук

До речі, офіційним роком народження спідвею прийнято вважати 1923-й. Того року в австралійському містечку Вест-Майтланд, розташованому поблизу Сіднея, 31-річний фермер  Джон Хоскінс. У Вест-Майтланді не було зручнішого місця для швидкісної їзди на мотоциклі, ніж кінний іподром, де шефи сільськогосподарського об’єднання влаштовували перегони. Завдяки ентузіазму і наполегливості йому вдалося організувати групу однодумців для проведення мотогонок.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: