Авіа-шоу та кінний театр: на Житомирщині з розмахом проведуть свято льону

Цієї суботи, 26 серпня, на Житоморщині відбудеться свято фестиваль льону під лозунгом. Організатори обіцяють учасникам багато ексклюзивних розваг та ефективний нетворкінг між аграріями, владою та бізнесом, пише “Агро-Центр”.

Свято відбудеться у селі Стремигород. На території фестивалю плануються дві сцени – велика та мала. Окрім цього: кейтерінг, виставка рушників, музей, виставка-ярмарок, бізнес-зона, шкільна ярмарка, виставка агротехніки та багато іншого. Захід розпочнеться о 10 годині і продовжуватиметься до пізнього вечора. Погода, до речі, обіцяє бути хорошою.

Серед найбільш цікавого:

Нетворкінг між аграріями, владою та бізнесом – найбільш змістовна частина фестивалю, де можна буде отримати корисні знайомства, поговорити про майбутню співпрацю та зустрітися з представниками влади. Організатори обіцяють присутність на святі і міністра з аграрної політики Тараса Кутового.

Кінний театр, що продемонструє унікальні номери за участі рідкісних коней історичних порід. Каскадерські трюки верхи на конях “Джигітовка”. Лицарські бої в справжніх обладунках та зі справжньою зброєю.

Авіа-видовище від авіаклубу “Авіатік”, який покаже великі швидкості, нізькі висоти та неймовірна маневреність літаків. Також, один з пілотів найвищого класу прилетить на вертольоті.

Крім цього, протягом усього фестивалю учасники матимуть змогу скуштувати органічну їжу. Організатори влаштовують трансфер з Києва та Житомира, але за це доведеться трохи заплатити. Деталі – за посиланням.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: