У справі з жорстоким нападом на сім’ю фермера є зрушення – член сім’ї (ФОТО)

Днями на фермера зухвало напали – шестеро невідомих у балаклавах побили сім’ю фермера, проте тому зброєю вдалося злякати зловмисників. Нападники утекли, їх зараз розшукують правоохоронці, пише “Агро-Центр”.

Один з членів сім’ї, на яку напали запевнив – певні напрацювання є:

“У нас вже є комплекс напрацювань по інциденту, але розголошувати ще тиждень-два їх не будемо”,

– розповів він.

Сталося це минулого тижня, близько третьої години ночі у селі Карпилівка Рівненського району. Спочатку невідомі у балаклавах зв’язали хомутами охоронця та почали випитувати у нього про гроші та де знаходяться члени сім’ї фермера. 53-річний охоронець нічого їм не сказав, проте зловмисники на цьому не зупинилися.

Вони вибили скло у вікні будинку, проникли всередину. Там вдарили по голові 56-річну дружину фермера, дісталося в обличчя і 36-річній доньці. Зятю ж зв’язали хомутом ноги.

Сам ж фермер в цей момент перебував на другому поверсі. Він з травматичним пістолетом вистрибнув з другого поверху. Нападники злякалися і почали тікати. Стрибок закінчився для фермера пошкодженими зв’язками та забоєм хребта. Деякий час він переслідував невідомих у балаклавах, але ті утекли на автомобілі, який поставили за кілометр від місця злочину.

Наразі правоохоронці розшукують нападників.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: