Потужна британська компанія виходить на український ринок

Україна є перспективним ринком для впровадження британських аграрних інновацій. Так, потужна британська компанія Frontier Agriculture Limited виходить на український ринок, пише “Агро-Центр”.

“Ми обслуговуємо 10 тисяч британських фермерів, маємо 160 агрономів, 14 тисяч демо-полів і 29 демо-локацій для наукових досліджень. Ми вже зараз готові виходити на український ринок разом з продуктами нашої компанії Intracrop”,

— повідомив Марк Ейтчісон.

У поточному році в Україні будуть тестувати нові добриво-антістрессант “Талісман” на посівах кукурудзи, соняшнику, пшениці, сої. Потенційно його використання може підвищити врожайність культур на 0,25–2 т/га.

Компанія задіяна в повному циклі виробництва орних культур і торгівлі зерном; вона поставляє аграріям насіння, ЗЗР та добрива в поєднанні з агрономічними послугами завдяки команді з 140 агрономів. У Frontier є кілька підрозділів, які надають додаткові консультації фермерам. До них відносяться підрозділ SOYL, який спеціалізується на наданні послуг з високоточного виробництва сільськогосподарських культур.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: