Молодий фермер заробляє на сирах у лісі (9 фото, відео)

Останніми роками все більше молоді переїжджає з міста в село та не жалкують з цього. Одним з прикладів є Віктор Чіркін, який вивчав теологію в США, а повернувшись, вже з сім’єю переїхав у село на Київщині, заснувавши “Лісову ферму”, пише “Агро-Центр”.

Сам молодий фермер родом з Харкова. Його батьки ще у 2010 році почали шукати вдале місце та переїхали в село Ставище Київської області – неподалік від Білої Церкви:

“Ми приєдналися до батьків у 2014 році, а в 2015 вже почали варити сир”,

– розповідає нам Віктор.

Надзвичайні сади лаванди на Волині: ексклюзивне інтерв’ю з фермеркою (15 фото)

Раніше Віктор вивчав теологію у Сполучених Штатах, проте знайшов себе саме в професії фермерства:

“Зараз анітрохи не жалкую. Я тут краще себе особисто почуваю і можу більше часу проводити з родиною та сім’єю – моїй дочці вже буде скоро два роки. Хотілося насамперед забезпечити себе натуральною продукцією”,

– зазначає фермер.

Дівчину у «німецькому» платті на Рівненщині прийняв місцевий фермер (відео)

Молоді дівчата з села погодилися на відверту фотосесію (фото 18+)

Вигідний бізнес: найдорожчі спеції світу вирощують в Україні (відео)

 

Серед продукції, яку пропонують в “Лісовій фермі” – різного роду сири, йогурти, молоко та хліб. Усі ці товари можна побачити на сайті “Лісової ферми”. Зараз засновник міні-ферми Віктор ділиться своїми порадами з початківцями та розповідає, як започаткувати ферму з нуля:

 

“Якщо ви хочете бути фермером – для цього потрібно бути максимально розумним та начитаним. Фермер має бути і менеджером з продаж, і вміти наводити контакти з людьми, і бути хорошим управлінцем. Управляти процесами, які знаходяться на фермі, достатньо важко. Треба бути підготовленими до цього”,

– розповідає Віктор.

Також, фермер веде свій канал-Youtube, де розповідає про свої починання в господарстві. Ось такий курятник-теплицю він побудував на фермі:

Якщо у вас є запитання до молодого фермера – пишіть у коментарях до статті.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: