Колишній полонений фермер після жахливого скандалу продає сири (деталі)

Фермер з Житомирщини Олександр Кононов, у якого нещодавно віджали ферму, пропонує купити у нього сири. Ціна – дуже навіть невелика, пише “Агро-Центр”.

Відповідний пост фермер розмістив нещодавно на своїй сторінці у мережі Facebook. Він переконаний – зможе вибратися з халепи, у яку потрапив. Детальніше про цей випадок читайте за посиланням:

Переселенця без руки і ноги після полону в бойовиків залишили ні з чим (деталі)

Проте, він не хоче брати грошей допомоги від волонтерів. Натомість, він продає сири, які були виготовлені кілька місяців тому. Пан Олександр попереджає – кількість головок сиру обмежена і потрібно поспішати:

 

Нагадаємо, Олександра Кононенко після звільнення полону у бойовиків товариш запросив на Житомирщину розвивати фермерське господарство. Спочатку ферма налічувала кілька десятків кіз, але згодом ця цифра зросла до декількох сотень. Чоловік займався виробництвом сирів і увесь свій час витрачав на цей бізнес. Жив він у будинку в селі Десятини, який купив за 13 тисяч гривень. Зараз фермерський бізнес почав приносити прибуток, а переселенець залишився ні з чим.

Пережив полон бойовиків: переселенець без руки і ноги виготовляє натуральні сири (фото, відео)

Річ у тім, що чоловік не підписував будь-який документів зі своїм “партнером”, який юридично був одноосібним власником. Як результат, коли Олександр Кононенко поцікавився, що вони заробили за останні роки – виник конфлікт і переселенця попросили “на вихід”. Власник запропонував йому 30-40 кіз. В той же час, Олександр має зобов’язання – 100 тисяч гривень кредиту і 150 тисяч боргу за купівлю кіз. Ці зобов’язання “партнер” поділити не захотів, натомість відключив будинок Олександра від електроенергії (будинок, до речі, теж у власності “партнера” Віталія).

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: