4 відомих спортсмени, які тепер продають їжу

Будь-який старий професійний спортсмен може вкласти кілька сотень тисяч доларів і стати партнером ресторану, який має його ім’я. Але для деяких спортсменів цього замало. Вони незадоволені життям відсутнього ресторатора. 

1. Енергетичний напій Бена Гордона BG7.

Зірка «Чикаго Буллз» Бен Гордон має у своєму активі нагороду «Шостий чоловік року» НБА та м’який дотик, який дозволяє йому набирати очки, не вимагаючи ролі стартера. 

Нагадаємо, що 22-го березня запланований матч НБА, де «Чикаго Буллз» у рідних стінах прийматиме «Тронто Рептос». Знайти прогнози на спортивні матчі можна на сайті «Рейтинг Букмекерів». Слід додати, що тут також є рейтинг капперів – професійних гравців на ставки в букмекерських конторах. На «РБ» можна прочитати огляд сайтів каперів, яким можна довіряти, адже вони не підправляють статистику успішності та не обманюють, обіцяючи гарантований прибуток. 

Бен Гордон ліцензував свій власний енергетичний напій BG7, названий на честь його ініціалів та номера на майці. Напій, який дебютував у 2006 році в ресторані Чикаго, що належить Майклу Джордану, містить велику кількість білого чаю, що цілком підходить, оскільки Гордон народився у Лондоні. 

Згідно з промо-матеріалом напою, білий чай містить у п’ять разів більше антиоксидантів, ніж інші чаї, що дає ідеальний стимул, щоб відірватись від життєвої лави у перший тайм-аут. 

2. Енергетичний батончик SMACK від Фреда Смута

Фред Смут – захисник «Вашингтон Редскінз». Його Fred Smoot’s SMACK Energy Bar – це хрумка плитка шоколаду, яка пропонує всю рекомендовану денну норму вітаміну C, вітаміну D та вітаміну А на додаток до 50% ваших потреб у кальції. 

Скільки це кальцію? Згідно з сайтом продукту, в ньому стільки ж кальцію, скільки в склянці шоколадного молока. 

3. Барбекю з гуся Тоні Сірагуси

Сірагуса провів довгу кар’єру в обороні за «Індіанаполіс Колтс» та «Балтімор Рейвенс», а минулого сезону завоював кільце Суперкубка. Після того, як його ігрові дні були закінчені, Сірагуса перемикнув свою увагу на предмет, близький і дорогий для будь-кого: їжа. 

Він відкрив ресторан Тіффані і, згідно з його веб-сайтом, «здійснив пошуки зі створення «філе міньйон з ребер»». Пошуки Сирагуси, мабуть, були плідними, тому що тепер він пропонує широкий асортимент продуктів для барбекю, у тому числі реберця, тушкована свинина, ковбаса і фрикадельки. Розфасоване м’ясо доступне в Інтернеті та в різних продуктових мережах.

4. Ребра Бумера Есіасона

Колишній QB та його колега-аналітик по телебаченню Бумер Есіасон також має власну лінію розфасованих повністю приготовлених ребер. Як і Сирагуса, Бумер знайшов свій рецепт ребер «після довгих пошуків ідеальних і ніжних ребер щоразу без додаткового приготування». 

Есіасон також продавав соус для барбекю Boomer’s, і його прибуток від цього підприємства пішов на шляхетну справу: спонсорування досліджень муковісцидозу, хвороби, від якої страждає його син Гуннар.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: