Футболісти та фастфуд: неможливе поєднання

Здається, що футболісти завжди ведуть здоровий спосіб життя і аж ніяк не можуть дозволити собі перекусити багатокалорійним фастфудом. Але тут є декілька цікавих історії!

Розпочнемо ці історії з надзвичайно цікавого епізоду, який стався зовсім недавно в матчі «Блекпул» – «Ноттінгем Форест» у рамках чемпіоншипу – другого за силою турніру в Англії. 

На 24-й хвилині гравець гостей Біллі Шарп відкрив рахунок у матчі та підбіг розділити радість до трибуни зі своїми вболівальниками. Один із них не розгубився і простяг футболістові щойно куплений хот-дог. Шарп взяв його в руки, відкусив, а частину, що залишилася … викинув! «Хочу вибачитись перед тим уболівальником, у якого взяв хот-дог і не повернув його, – переживав після гри Шарп. – Там було надто багато кетчупу. При нагоді обов’язково поверну йому п’ять фунтів за хот-дог».

Слід додати, що наразі проходить Англійська прем’єр-ліга і у найближчому матчі, який відбудеться 2-го квітня, у рамках 31 туру зустрінуться команди «Ліверпуль» та «Уотфорд». Наприклад, БК 1хБет пропонує на цей поєдинок вигідні коефіцієнти: П1 – 1.15, нічия – 10, П2 – 21. Букмекер 1хБет користується популярністю серед бетторів, адже пропонує прибуткові коефіцієнти, акції та бонуси. Детальний огляд цього букмекера можна прочитати тут.

Наступна історія про ще одного знаменитого англійського футболіста – Девіда Бекхема. Не факт, звичайно, що легенда Бекхем регулярно навідується до ресторанів швидкого харчування, але нещодавно він став обличчям одного з них. 

Друга за величиною мережа закладів фаст-фуду США запропонувала Бексу стати обличчям нової рекламної кампанії. За задумом замовника, Девід повинен був рекламувати тільки здорові продукти, наприклад сунично-банановий смузі, в стандартній порції 0,4 літра якого міститься всього 248 калорій.

Третя історія – цікаве інтерв’ю дав один із футболістів збірної ОАЕ Салех Обаїд після провалу його збірної у відбірному турнірі до ЧС-2010. За словами гравця, причиною невдачі став той факт, що вся команда обідала та вечеряла у ресторанах швидкого харчування. «Ми винні самі, – зізнавався тоді Обаїд, – не треба було постійно харчуватися фастфудом. Так, там дешево та смачно, але це позначилося на нашому ігровому стані. До того ж багато моїх партнерів говорили, що погано спали і не могли як слід підготуватися до гри».

Варто сказати, що у своїй відбірковій групі збірна ОАЕ провела вісім матчів та набрала лише одне очко.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: