“Факти-life” пояснюють, як монетизувати акаунт у Тік-Ток

Відеосервіс ТікТок здобув велику популярність, як серед мешканців України, так й далеко за її межами. У цій платформі можливо дивитися невеликі ролики, а також генерувати власний контент. При цьому, мало кому відомо, що цей медіапроєкт може допомогти в отриманні стабільного прибутку.

Для цього, проєкт пропонує TikTok Creator Fund для популярних блогерів. Але, для звичайних людей є й інші можливості, про які йдеться у матеріалі “Факти-life” від 14 листопада 2023 року. Попри це, додаткові гроші теж потрібні, тому варто ознайомитися з іншими засобами їхнього заробітку. Наприклад, можна вивчити особливості гри на платних слотах, завдяки rc group, де пропонується рейтинг ліцензійних азартних проєктів України. 

Альтернативні засоби монетизації сторінки у ТікТок

Якщо у людини немає певної кількості підписників та переглядів, вона не матиме змоги долучитися до Creator Fund. Тому, варто спробувати один з наступних засобів отримання винагород. Це:

  • Пропозицій зі спонсорування блогерів-новачків;
  • Збір коштів, включно з благодійними;
  • Торговельна діяльність (продаж власної продукції або товарів інших брендів);
  • Отримання подарунків (люди дивляться прямий ефір блогера та надсилають певні подарунки).

Тим часом просувати товари чи послуги можливо завдяки додаванню партнерських посилань. Це допоможе отримувати кошти безпосередньо від компаній, з якими співпрацює людина. Також, заробити допомагає спеціальний фонд для авторів.

Але, щоб заробіток став регулярним, треба постійно працювати та покращувати якість контенту. Більш того, за словами багатьох користувачів, на ТікТок заробляти дещо простіше, ніж в Інстаграмі. Зокрема, це пояснюється безкоштовним охопленням матеріалів, тобто їхнім потраплянням до “рекомендованих”. 

Декілька слів про те, як працює офіційна Creator Fund у ТікТок

Creator Fund є офіційною партнерською програмою ТікТока, яка платить авторам за цікавий контент, який набирає велику кількість переглядів. Але, щоб стати частиною цієї ініціативи, власникам акаунтів доведеться виконати певні критерії. Перш за все, це мінімум 100 тис. переглядів за останній місяць. Також, на сторінці повинно бути не менше за 10 000 підписників. І останнє, потрібно мешкати у країні, яка підтримує цю програму, а в Україні вона, поки що не працює.

Замість неї, тимчасово можна використовувати інші шляхи монетизації. При цьому, виведення коштів з ТікТоку для українців можливе завдяки платіжній системі PayPal. Але, треба пам’ятати, що мінімальна сума для транзакції становить 10 доларів, тож менше отримати не вийде. 

Подібний шлях заробітку доступний, наприклад, для блогерів, що ведуть прямі трансляції для підписників та запрошених гостей. Під час цих ефірів, ведучі матимуть змогу отримувати грошові донати або спеціальні подарунки. Але, щоб почати подібну діяльність, варто накопичити мінімум 1000 підписників на власному ТікТоці.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: