Енді Маррей: харчування відомого тенісиста світу

Попри думку тих, хто сумнівається, Маррей не поспішає завершувати кар’єру. Навесні 2021 року тенісист перебував на 123-й позиції в рейтингу ATP і був у чудовій формі.

Енді Маррей – спортсмен, який вивів британський теніс на міжнародний рівень. Свого часу Маррей завоював титул ракетки №1, але після того, як серйозно зашкодив стегно, вибув із лідерів. Незважаючи на важку травму, він продовжує виходити на корт і конкурувати як з досвідченими гравцями, так і з зірками-початківцями.

Нагадаємо, наразі проходить Відкритий чемпіонат Австралії з тенісу, на порталі “Рейтинг Букмекерів” можна прочитати прогнози від експертів на поєдинки цього турніру. Слід додати, що, після ознайомлення з прогнозами, зробити прибуткові ставки на спорт можна зробити в БК Fan-sport. Після реєстрації гравець отримує можливість укладати парі у більше 30 видах спорту. У букмекера представлені всі найпопулярніші види ставок (ординар, експрес, система, ланцюжок) та маркети (гандикап, хід гри, тотал більше/менше, точний рахунок тощо). 

Маррей споживає 5500 калорії на день, при цьому витрачає на тренування 5,5 годин.

У звичайний тренувальний день Марей їсть кашу з яйцями, мюслі, бекон на сніданок. Обід складається з фруктового смузі, овочів та протеїну. Вечеря – суп, морепродукти та салат, на друге – курка та картопля з овочами.

Для того, щоб залишатися зосередженим, тенісна суперзірка щодня приділяє час медитації.

Енді робить колосальні успіхи. Він вже близький до повернення до Топ-100 світового рейтингу, хоча багато хто не вірив навіть у те, що він зможе продовжити професійну кар’єру. 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: